Producatori
 
Newsletter
Email

Abonare Stop
 
Yahoo! Live Chat

 
Cos de cumparaturi
Niciun Produs in Cos
 
EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului
 

SunnyGlobe Pill 250gr.

SunnyGlobe Pill 250gr.
Click pentru marire
Pret: 40,00 Ron
Disponibilitate: In Stoc
Model: Conține 250 tablete
Producator: SunnyGlobe
Rating Mediu: 5 din 5 Stele!

SUNNYGLOBE  PILL - pentru curățarea instalațiilor de evacuare a apei uzate

Motivul funcţionării necorespunzătoare a sistemelor septice este întotdeauna în strânsă legătură cu lipsa totală sau parţială a bacteriilor benefice. Deşi bacteriile şi enzimele descompunătoare de deşeuri sunt prezente şi în ţara noastră, au o concentraţie atât de mică – în special în rețelele de canalizare – încât nu pot descompune uriaşa cantitate de deşeuri produse, astfel grăsimile depuse pe peretele ţevilor diminuează diametrul interior al ţevii, iar înfundările devin din ce în ce mai frecvente.

Beneficiile produsului:

 • NU PREZINTĂ CARACTER ACID SAU BAZIC!
 • Conţine doar substante 100% naturale, ecologice.
 • Nu dăunează structura solului.
 • Elimină mirosurile neplăcute.
 • Nu sunt microorganisme modificate genetic.
 • Previne înfundarea sistemului de canalizare şi afectarea gropilor de canalizare, de grăsimi.
 • Asigură funcţionarea perfectă a sistemului de canalizare.
 • Tratează sistemele septice și de canalizare, reducând la minim frecvenţa curăţării, economisind asfel sume importante de bani.

În urma tratamentului cu SUNNYGLOBE PILL grăsimile depuse pe pereţile ţevilor se descompun în apă, bioxid de carbon, azot, gaze de oxigen. Grăsimile biologice devin lichide în urma tratamenului, iar țevile de canalizare se vor curăţa şi pot fi utilizaţi ca şi când au fost noi. Utilizarea tabletelor SUNNYGLOBE PILL va ajuta locuitorii în rezolvarea problelemor cu infundări.

IMPORTANT! - Tabletele SUNNYGLOBE PILL sunt complet inofensive aupra organismului uman şi aupra insectelor. Firele de păr, cauciucurile şi textilele nu se descompun.

Aplicații:

 • Se recomandă utilizarea pastilei SUNNYGLOBE PILL în blocuri, case cu grădină şi de vacanță, în uzine, bucătării mici și mari, crescătorii de animale, şcoli, campinguri, hoteluri, spitale şi pentru toţi, în vederea prevenirii înfundării.

Mod de utilizare:

 • Dacă nu aţi observat încă  semnele unor înfundări, apa circulă în mod normal în tevi şi cu o viteză adecvată, atunci o tabletă pe zi este suficientă ca şi tratament. Tableta se introduce în canalizare dimineaţa.
 • În caz în care se observă deja semnele unor înfundări, recomandăm utilizarea a 2-3 tablete pe zi. Să dizolvaţi comprimatele în 200ml de apă şi introduceţi solutia în canal, seara. O cură de tratament durează 2-3 săptămâni.
 • În cazul tratamentelor de întreţinere utilizaţi câte o tabletă pe zi.
 • Pentru uz industrial cantitatea de SUNNYGLOBE PILL se dublează, şi se foloseşte de două ori pe zi. În timpul tratamentului poate fi necesară o pumpare mai frecventă datorită grăsimilor dezlipite de pe pereţile ţevilor.

Efect optim poate fi garantată numai în cazul utilizării continue a produsului şi cu dozare adecvată.

Share
Scrieti Review
Numele dumneavoastra:


Recenzia dumneavoastra: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Rau            Bun

Introduceti codul in casuta de mai jos:

Nu sunt imagini aditionale pentru acest produs.