Producatori
 
Newsletter
Email

Abonare Stop
 
Yahoo! Live Chat

 
Cos de cumparaturi
Niciun Produs in Cos
 
EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului
 

SunnyGlobe Pond 250gr.

SunnyGlobe Pond 250gr.
Click pentru marire
Pret: 27,49 Ron
Disponibilitate: In Stoc
Model: Conține 6 plicuri
Producator: SunnyGlobe
Rating Mediu: 5 din 5 Stele!

SUNNYGLOBE POND - pentru tratare iazuri, lacuri artificiale, cascade artificiale

Cel mai frecvent motiv al conţinutului mare de substanţe organice dintr-un lac cu sistem închis este lipsa totală sau parţială a bacteriilor benefice. Bacteriile descompunătoare de deşeuri pot fi găsite în general oriunde, însă în cantităţi aşa de mici, încât nu sunt capabile să descompună substanţele organice dintr-un lac de grădină sau unul mai mare cu sistem închis.

Acest lucru este caracteristic mai ales lacurilor artificiale, nealimentate de izvoare sau pârâuri. Deseori hrănirea exagerată cauzează şi ea probleme, deoarece grăsimile din hrană se descompun greu, iar în timpul proceselor de descompunere devin toxice. Rezultatul: putrezire, fermentaţie.

SUNNYGLOBE POND: Cu această metodă unică, ecologică, lacul nu se deteriorează, se dezvoltă dinamic flora şi fauna, în timp ce frecvenţa schimbării apei se poate reduce sau chiar elimina.

Beneficiile produsului:

  • NU PREZINTĂ CARACTER ACID SAU BAZIC!
  • Nu dăunează fauna sau flora biologică. Conţine doar substante 100% naturale, ecologice. Nu sunt chimicale!!!
  • Nu sunt microorganisme modificate genetic.
  • Elimină mirosurile neplăcute!
  • Se reduce la minim numărul schimbărilor de apă, asfel economisind bani.

Este vorbă despre un complex material, care se află in mod normal în natură, care nu este substanţă chimică, şi care ajută descompunerea rapidă a tuturor materiilor organice, lipsite de viaţă. Este un fapt cunoscut de toata lumea, că in mări - deşi au o floră şi faună bogată - nu se acumulează cantităţi mari de deşeuri, datorită animalelor consumatoare de deşeuri, şi mai ales “fiinţelor” microscopice, descompunătoare.

În urma tratării apelor cu SUNNYGLOBE POND, substanţele organice aflate în apa lacului din gradină se descompun în humizi, apă, bioxid de carbon, substanţe pe bază de azot  (procese de nirtificare şi denitrificare), oxigen gazos, hrane lichide pentru plante, care sunt produse identic naturale, iar pe de altă parte sunt substanţe utile.
Problemele cauzate de chimicalele moderne pot fi rezolvate cu ajutorul prafului de bio-enzimă SUNNYGLOBE POND.
 Utilizarea bioenzimei SUNNYGLOBE POND ajută în economisirea unor sume serioase de bani, în timp ce folosește o metodă biologică recunoscută de milioane de ani.

Utilizare:
Poate fi utilizat atât in cazul lacurilor cu apă sărată cât şi în cazul lacurilor de apă dulce.  Cu utilizarea prafului de bioenzimă SUNNYGLOBE POND schimbarea apei poate fi parţial sau total eliminată, dar mişcarea apei trebuie asigurată în continuare, care se poate rezolva cu ajutorul filtrelor de apă, aerisire sau pompe de apă. Descompunerea nu numai ca este rapidă dar se realizează fără mirosuri secundare, fiindcă bioenzimele reduc considerabil mirosurile de provenienţă biologică.

Instrucțiuni de folosire:

  • La prima folosire, pentru 1000 de litri se aplica 2 pungi, dupa aceea este deajuns lunar câte o pungă la fiecare 1000 de litri de apă. Se întroduce direct în apa lacului. E bine să fie întrodusă cu aproximativ o ora după hrănirea peștilor. Atenție: în lacuri aglomerate sau unde sunt pești de dimensiuni mari, se recomandă dozaj dublat.
  • În cazul tratamentelor lunare generale: o pungă la fiecare 1000 litri de apă

Rezultat optim se poate obține prin folosire regulată, dozarea trebuie să fie periodică, fiindcă microorganismele utilizate numai cu enzimele Sunnyglobe Pond pot funcţiona, care doar timp de câteva săptămâni sunt capabili să descompună substanţele organice necesare hrănirii bacteriilor, după care se distrug, şi înlocuirea devine necesară.


Share
Scrieti Review
Numele dumneavoastra:


Recenzia dumneavoastra: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Rau            Bun

Introduceti codul in casuta de mai jos:

Nu sunt imagini aditionale pentru acest produs.