Producatori
 
Newsletter
Email

Abonare Stop
 
Yahoo! Live Chat

 
Cos de cumparaturi
Niciun Produs in Cos
 
EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului
 

SunnyGlobe Terra 250gr.

SunnyGlobe Terra 250gr.
Click pentru marire
Pret: 27,49 Ron
Disponibilitate: In Stoc
Model: Conține 12 plicuri
Producator: SunnyGlobe
Rating Mediu: Fara Rating

SUNNYGLOBE TERRA - granule de bionezimă pentru ameliorarea solului și formarea humusului.

Cutia conţine 12 plicuri , fiecare plic cu un număr 82 milioane de bacterii liofilizate, care descompun în mod ecologic deşeurile. Descompunerea expresivă este ajutată de enzime. (formare humus).
Deşeurile organice, aflate în sol (plante, insecte etc.) sunt descompuse de enzimele hiperactive, şi consumate de către bacteriile utile, formând în aşa fel humusul. Cu această metodă unică, ecologică, solul nu se deteriorează, se dezvoltă dinamic o structura viabila a solului , în timp ce frecvenţa folosirii îngrăsămintelor chimice se poate reduce sau chiar elimina.

Beneficiile produsului:

  • NU PREZINTĂ CARACTER ACID SAU BAZIC!
  • Nu dăunează fauna sau flora biologică. Conţine doar substante 100% naturale, ecologice. Nu sunt chimicale!!!
  • Nu sunt microorganisme modificate genetic.
  • Elimină mirosurile neplăcute!
  • Asigură o funcţionare adecvată  biologiei solului.
  • Se reduce la minim numărul utilizarea îngrăşămintelor, astfel economisind bani.

În urma tratării solului cu SUNNYGLOBE TERRA, substanţele organice aflate în sol se descompun în humizi, apă, bioxid de carbon, substanţe pe bază de azot (procese de nirtificare şi denitrificare), oxigen gazos, hrane lichide pentru plante, care sunt produse identic naturale, iar pe de altă parte sunt substanţe utile. Problemele cauzate de chimicalele moderne pot fi rezolvate cu ajutorul prafului de bio-enzimă SUNNYGLOBE TERRA.

În urma tratamentului se elimina mirosurile neplăcute ale solului, datorită proceselor de putrefacţie. Utilizarea bio-enzimei SUNNYGLOBE TERRA, îl ajuta pe proprietarul grădinii în economisirea unor sume serioase de bani, în timp ce foloseşte o metodă biologică recunoscută de milioane de ani.

Aplicare:

SUNNYGLOBE TERRA poate fi utilizat atât în cazul dicotiledonatelor, cât şi în cazul pomurilor, sau plantelor anuale. Cu utilizare prafului de bioenzimă SUNNYGLOBE TERRA fertilizarea poate fi parţial sau total eliminată, dar substanţele organice care urmază să fie descompuse trebuie asigurate. Aceste substanţe pot fi în afară de îngrăşămintele naturale şi rumeguşuri, plante, deşeuri de bucătărie.
Descompunerea nu numai că este rapidă dar se realizează fără mirosuri secundare, fiindcă produsul reduce considerabil mirosurile de provenienţă biologică.

Instrucțiuni de folosire:

  • În cazul primului tratament la 100 m2 de sol se calculează două pachete, după care un pachet/100 m2. În forma de praf sau dizolvat în apă, sub formă de soluţie. Atenţie!! Nu se dizolvă complet, iar sedimentul conţine substanţe valoroase. Este recomandat să introducem soluţia în timpul unor precipitatii abundente, sau stropiri, în timpul săpatului. În cantitatilor mari de substante organice doza de SUNNYGLOBE TERRA se dublează.
  • În cazul tratamentelor generale doza este de un pachet/100 m2.

Efect optim numai în cazul utilizărilor continue se poate aştepta, dozarea trebuie să fie regulară, fiindcă microorganismele utilizate numai cu enzimele introduse SUNNYGLOBE TERRA pot funcţiona, care doar timp de câteva săptămâni sunt capabili să descompună substanţele organice necesare hrănirii bacteriilor, după care se distrug, şi înlocuirea devine necesară.Share
Scrieti Review
Numele dumneavoastra:


Recenzia dumneavoastra: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Rau            Bun

Introduceti codul in casuta de mai jos:

Nu sunt imagini aditionale pentru acest produs.