Producatori
 
Newsletter
Email

Abonare Stop
 
Yahoo! Live Chat

 
Cos de cumparaturi
Niciun Produs in Cos
 
EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului
 

SunnyGlobe Compost 250gr.

SunnyGlobe Compost 250gr.
Click pentru marire
Pret: 32,00 Ron
Disponibilitate: In Stoc
Model: Conține 12 plicuri
Producator: SunnyGlobe
Rating Mediu: 5 din 5 Stele!

SUNNYGLOBE COMPOST - pentru compostarea și descompunerea deșeurilor organice

Cutia conţine 12 plicuri , fiecare plic cu un număr 24 milioane de bacterii liofolizate, care descompun în mod ecologic deşeurile. Descompunerea expresivă este ajutată de enzime. (compostare, descompunere).

Cu această metodă unică, ecologică, conţinutul de substanţe organice al solului nu se deteriorează, ci se transformă într-un compost cu conţinut ridicat de humus, care se asortează cu structura solului.

Beneficiile produsului:

 • NU PREZINTĂ CARACTER ACID SAU BAZIC!
 • Conţine doar substante 100% naturale, ecologice.
 • Nu dăunează structura solului.
 • Reglează pH-ul solului.
 • Nu sunt microorganisme modificate genetic.
 • În urma compostării nu se produc mirosuri neplăcute.
 • Asigură substanţele hrănitoare necesare la regenararea solului, fiind asfel o metodă economică.

Este vorbă despre un complex material, care se află in mod normal în natură, care nu este substanţă chimică, şi care ajută descompunerea rapidă a tuturor materiilor organice, lipsite de viaţă, în prezenţa oxigenului. Este un fapt cunoscut de toată lumea, că în jungle - deşi au o floră şi faună bogată - nu se acumulează cantităţi mari de deşeuri,crengi, frunze datorită insectelor şi mai ales “fiinţelor” microscopice, descompunătoare.

SUNNYGLOBE COMPOST - conţine diferite microorganisme liofilizate, consumatoare de materii organice, iar aceste microorganisme, pentru o activitate adecvată şi eficentă au nevoie de enzimele care se gasesc în acest produs. Viteza compostării este influenţată de numărul microorganismelor utilie. Deseori lipsa parţială sau totală a acestora îngreunează procesul de compostare.

Bacteriile compostatoare se găsesc în mod natural şi în solul ţării noastre, dar concentraţia lor este insufiecientă la compostare completă, datorită în primul rând chimicalelor folosite (fumuri, diferite substanţe dezinfectante, etc.). Din acest motiv, din ce în ce mai des devine necesară tratarea solului cu chimicale.

Grăsimile ajunse în sol prin utilizare desă a îngrăşăminelor reprezintă o alta problemă, fiindcă grăsimile înfunda polurile solului, inhibând aerisirea lui. Grăsimile se descompun foarte lent şi greu, ele devin otrăvitoare în urma proceselor de descompunere: putezire, înăbuşire, etc.
Praful de bioenzimă SUNNYGLOBE COMPOST este soluţia acestor probleme. Enzimele descompun materialele organice, care după descompunere devin hrana a celor 12 tipuri de bacterii, aflate in SUNNYGLOBE COMPOST, asigurând asfel un proces dinamic de compostare.
În urma tratamentului, materialele organice intră într-un proces rapid de compostare, fără mirosuri neplăcute.

În urma folosirii bioenzimei SUNNYGLOBE COMPOST, materialele organice se transformă în apă, bioxid de carbon, azot, gaze de oxigen, îngrăşăminte uşor acesibile pentru sol. Aceste produse sunt identic naturale, cu efect benefic asupra mediului, deci deşeurile se transformă într-un compost nutritiv, bogat în azot.

Utilizare:

 • Poate fi utilizat atât în cazul reziduurilor din plante uscate, cât şi în cazul crengilor sau al îngrăşămintelor naturale destinate compostării. Praful de bioenzimă SUNNYGLOBE COMPOST, se utilizează la temperaturi de peste + 10oC, dar cu două săptămâni după înocularea biologică reprezintă o rezistenţă faţă de temperaturi negative.

Pentru a obține:

 • Compost verde: Deşeurile de grădină se adună în grămezi de circa 1m3, si 2 (două) plicuri de bioenzimă SUNNYGLOBE COMPOST se împrăştie pe o suprafată cât mai mare. Durata de maturare la temperaturi de 20oC este de 12 -14 săptămâni în cazul compostului de calitate 5.
 • Compost combinat: (crengi, coji, lemne, iarbă):  Deşeurile se adun în  grămezi de circa 1m3, şi 3 (trei) plicuri de bioenzimă SUNNYGLOBE COMPOST se împrăştie pe o suprafaţă cât mai mare. Durata de maturare la temperaturi de 20oC este de 14-16 săptămâni.
 • Compost cu descompunere mai lenta, cu conţinut ridicat de celuloză (paie, rumeguş, coji, lemne):  deşeurile se adună în grămezi, la care adăugăm îngrăşăminte naturale sau chimice şi var nestins. La 1m3 de materiale de compostat se adaugă 0.1 kg îngrăşăminte, 0.1 kg var şi 3 (trei) plicuri de SUNNYGLOBE COMPOST. Praful de bioenzimă se împrăştie pe o suprafaţă cât mai mare a grămezii. Săptămânal necesită o stropire cu apă. Compostul atinge calificarea de gradul 2. în două luni, iar dupa 5-7 luni calificativul de gradul 5.

Prepararea soluției:

 • Un plic de praf se dizolvă în 2-3 litri de apă căldă, şi se lasă la un repaus de 60 de minute. Dimensiunea grămezii de compost pe perioada tratării se poate mări treptat.

IMPORTANT !! - Soluţia preparată trebuie utilizată într-un termen de 1-2 ore.

Share
Scrieti Review
Numele dumneavoastra:


Recenzia dumneavoastra: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Rau            Bun

Introduceti codul in casuta de mai jos:

Nu sunt imagini aditionale pentru acest produs.