Producatori
 
Newsletter
Email

Abonare Stop
 
Yahoo! Live Chat

 
Cos de cumparaturi
Niciun Produs in Cos
 
EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului
 

SunnyGlobe Classic 800gr.

SunnyGlobe Classic 800gr.
Click pentru marire
Pret: 85,00 Ron
Disponibilitate: In Stoc
Model: Conține 16 plicuri
Producator: SunnyGlobe
Rating Mediu: Fara Rating

SUNNYGLOBE CLASSIC - activator biologic pentru curățarea eficientă a sistemelor septice

Funcționarea necorespunzătoare a sistemelor septice este întotdeauna în strânsă legătură cu lipsa totală sau parţială a bacteriilor benefice. În mod normal aceste bacterii sunt prezente în natură, dar concentrația lor este insuficientă pentru a descompune în mod eficient uriaşa cantitate de deşeuri produse, datorită mai ales substanțelor chimice pentru curățare. Astfel înfundările devin din ce în ce mai frecvente, vor apare mirosuri deranjante și necesitatea vidanjării mecanice va crește.

În urma tratamentului cu SUNNYGLOBE CLASSIC, din apa uzată substanţele organice se descompun în apă, dioxid de carbon, gaze de azot şi oxigen, nutrienţi lichizi pentru sol, care pe de o parte sunt identic naturale, şi pe de altă parte sunt substanţe inoffensive asupra mediului înconjurător, astfel fosele septice devin funcționale și fără miros.
Utilizarea regulată a pulberei SUNNYGLOBE CLASSIC va scuti locuitorii zonelor necanalizate de multe neplăceri şi cheltuieli inutile.

Beneficiile produsului:

 • Asigură funcţionarea normală a întregului sistem de epurare.
 • Îndepărtează depunerile de grăsimi din sistemul de canalizare şi epurare.
 • Previne înfundarea câmpului de drenaj, scurgere
 • Digerează proteinele și carbohidranții
 • Conține doar ingridiente biologice naturale, nu este nici acid, nici bazic, nu deteriorează conductele şi nu dăunează mediului înconjurător.
 • Elimină sau reduce considerabil mirosurile neplăcute.
 • Reduce la minim frecvenţa vidanjării mecanice, asigurând astfel cel mai economic mod de întreținere.

Utilizare:

 • Poate fi utilizată în fose septice și stații de epurare, deasemenea la WC-uri exterioare, în puţuri de ape uzate placate cu cărămidă sau turnate din beton, sau în cazul apelor uzate industriale. Se recomandă pentru curăţarea ţevilor de canalizare, pe care s-a depus grăsimea, pentru prevenirea înfundărilor, poate fi utilizată de către persoane fizice, platforme industriale, ferme pentru creșterea animalelor, instuții sanitare, distilerii de spirt, şcoli, campinguri, hoteluri, restaurante, etc...

Dozaj:

 • Dozaj recomandat: - pentru 10000 de litri apă uzată se recomandă o pungă pe săptămână. Efectele optime vor apărea doar în cazul utilizării continue, dozajul trebuie să fie regulat.
 • Pe perioade lungi de neutilizare, în cazul unor mirosuri neplăcute sau înfundări, după utilizarea unor cantităţi mari de substanţe chimice pentru curăţare, sau dacă cineva din familie a luat antibiotice, sau în cazul suprasolicitării sistemului septic:  - Câte 2 pungi pe două zile consecutive, după care utilizati dozajul inițial recomandat.
 • Pentru tratamente generale de întreţinere: câte o pungă pe săptămână.
 • La WC-uri exterioare: - Înainte de folosire, dizolvați conținutul unui singur plic intr-o găleata de apă caldă. O proporţie considerabilă a excrementelor acumulate se va lichefia şi îşi va pierde mirosul neplăcut. În cazul folosirii frecvente a WC-urilor exterioare, la nevoie, tratamentul se va repeta o dată la două luni.

Activatorul biologic SUNNYGLOBE CLASSIC este foarte ușor de folosit. Este de ajuns să vărsati dozajul recomandat în vasul de toaletă și să trageti apa de două-trei ori.

Share
Scrieti Review
Numele dumneavoastra:


Recenzia dumneavoastra: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Rau            Bun

Introduceti codul in casuta de mai jos:

Nu sunt imagini aditionale pentru acest produs.