Producatori
 
Newsletter
Email

Abonare Stop
 
Yahoo! Live Chat

 
Cos de cumparaturi
Niciun Produs in Cos
 
EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului
 

Sannitree Bio-Enzyme 1kg.

Sannitree Bio-Enzyme 1kg.
Click pentru marire
Pret: 202,00 Ron
Disponibilitate: In Stoc
Model: san_003
Producator: Sannitree
Rating Mediu: Fara Rating

Sannitree Bio-Enzyme - se utilizează în tratarea și curăţarea  sistemelor de canalizare.

În urma tratamentului cu Sannitree Bio-Enzyme, din apa uzată substanţele organice se descompun în apă, dioxid de carbon, gaze de azot şi oxigen, nutrienţi lichizi pentru sol, care pe de o parte sunt identic naturale, şi pe de altă parte sunt substanţe inoffensive asupra mediului înconjurător.

Beneficiile produsului:

  • Asigură funcţionarea normală a întregului sistem de epurare.
  • Îndepărtează depunerile de grăsimi din sistemul de canalizare şi epurare.
  • Previne înfundarea câmpului de drenaj, scurgere
  • Digerează proteinele și carbohidranții
  • Conține doar ingridiente biologice naturale, nu este nici acid, nici bazic, nu deteriorează conductele şi nu dăunează mediului înconjurător.
  • Elimină sau reduce considerabil mirosurile neplăcute.
  • Reduce la minim frecvenţa vidanjării mecanice, asigurând astfel cel mai economic mod de întreținere.

Aplicaţii: 

Este recomandat pentru fose septice, stații de epurare, deasemenea la WC-uri exterioare, în puţuri de ape uzate placate cu cărămidă sau turnate din beton, sau în cazul apelor uzate industriale. Se recomandă pentru curăţarea ţevilor de canalizare, pe care s-a depus grăsimea, pentru prevenirea înfundărilor, poate fi utilizată de către persoane fizice, platforme industriale, ferme pentru creșterea animalelor, instuții sanitare, distilerii de spirt, şcoli, campinguri, hoteluri, restaurante, etc...

Dozare recomandată:

  • Pentru o gospodărie medie de 4-6 persoane se recomandă lunar 100 de grame din Bio-Enzyme. Întroduceţi conţinutul plicului în vasul de toaletă și trageti apa de 2-3 ori.
  • Pe perioade lungi de neutilizare, în cazul unor mirosuri neplăcute sau înfundări, după utilizarea unor cantităţi mari de substanţe chimice pentru curăţare, dacă cineva din familie a luat antibiotice, sau în cazul suprasolicitării sistemului septic, se recomandă dublarea dozajului inițial.
  • La WC-uri exterioare: - Înainte de folosire, dizolvați 100 de grame din Bio-Enzyme într-o găleata de apă caldă. O proporţie considerabilă a excrementelor acumulate se va lichefia şi îşi va pierde mirosul neplăcut. În cazul folosirii frecvente a WC-urilor exterioare, la nevoie, tratamentul se va repeta o dată la două luni.

Depozitare și manipulare:  A se depozita într-un loc uscat şi răcoros. A se evita inhalarea. Mâinile intrate în contact cu produsul trebuiesc spălate amănunţit cu apă caldă şi săpun. A se evita contactul cu ochii.

Share
Scrieti Review
Numele dumneavoastra:


Recenzia dumneavoastra: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Rau            Bun

Introduceti codul in casuta de mai jos:

Nu sunt imagini aditionale pentru acest produs.