Producatori
 
Newsletter
Email

Abonare Stop
 
Yahoo! Live Chat

 
Cos de cumparaturi
Niciun Produs in Cos
 
EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului
 

Produsele SunnyGlobe

 


SUNNYGLOBE CLASSIC - activator biologic pentru curățarea eficientă a sistemelor de epurare

Motivul funcţionării necorespunzătoare a sistemelor septice este întotdeauna în strânsă legătură cu lipsa totală sau parţială a bacteriilor benefice. Deşi aceste bacterii sunt prezente în mod normal în natură, dar concentrația lor este insuficientă pentru a descompune în mod eficient uriaşa cantitate de deşeuri produse, datorită mai ales chimicalelor folosite. Astfel înfundările devin din ce în ce mai frecvente, grăsimile depuse vor înfunda suprafaţa de asecare, vor apare mirosuri deranjante, insuportabile și necesitatea vidanjării va crește.

În urma tratamentului cu SUNNYGLOBE CLASSIC, din apa uzată substanţele organice se descompun în apă, dioxid de carbon, gaze de azot şi oxigen, nutrienţi lichizi pentru sol, care pe de o parte sunt identic naturale, şi pe de altă parte sunt substanţe inoffensive asupra mediului înconjurător.

Beneficiile produsului:

 • Asigură funcţionarea normală a întregului sistem de epurare.
 • Îndepărtează depunerile de grăsimi din sistemul de canalizare şi epurare.
 • Previne înfundarea câmpului de drenaj, scurgere
 • Digerează proteinele și carbohidranții
 • Conține doar ingridiente biologice naturale, nu este nici acid, nici bazic, nu deteriorează conductele şi nu dăunează mediului înconjurător.
 • Elimină sau reduce considerabil mirosurile neplăcute.

Unde și pentru cine recomandăm?

Pulberea de bioenzime SUNNYGLOBE CLASSIC poate fi utilizată în fose septice și stații de epurare, deasemenea la WC-uri exterioare, în puţuri de ape uzate placate cu cărămidă sau turnate din beton, sau în cazul apelor uzate industriale. Se recomandă pentru curăţarea ţevilor de canalizare, pe care s-a depus grăsimea, pentru prevenirea înfundărilor, poate fi utilizată de către persoane fizice, platforme industriale, ferme pentru creșterea animalelor, instuții sanitare, distilerii de spirt, şcoli, campinguri, hoteluri, restaurante, etc... Și nu în ultimul rând, se recomandă tuturor persoanelor care au probleme în buna funcționare a sistemelor septice.

Utilizarea recomandată:

 • Dozaj recomandat: - pentru 5000 de litri apă uzată se recomandă o pungă pe săptămână. Efectele optime vor apărea doar în cazul utilizării continue, dozajul trebuie să fie regulat.
 • Pe perioade lungi de neutilizare, în cazul unor mirosuri neplăcute sau înfundări, după utilizarea unor cantităţi mari de substanţe chimice pentru curăţare, sau dacă cineva din familie a luat antibiotice, sau în cazul suprasolicitării sistemului septic:  - Câte 2 pungi pe două zile consecutive, după care utilizati dozajul inițial recomandat.
 • Pentru tratamente generale de întreţinere: câte o pungă pe săptămână.
 • La WC-uri exterioare: - Înainte de folosire, dizolvați conținutul celor 3 pungi intr-o găleata de apă caldă. O proporţie considerabilă a excrementelor acumulate se va lichefia şi îşi va pierde mirosul neplăcut. În cazul folosirii frecvente a WC-urilor exterioare, la nevoie, tratamentul se va repeta o dată la două luni.

Activatorul biologic SUNNYGLOBE CLASSIC este foarte ușor de folosit. Este de ajuns să vărsati dozajul recomandat în vasul de toaletă și să trageti apa de două-trei ori.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


SUNNYGLOBE PILL - tablete pentru curățarea instalațiilor de evacuare a apei uzate

Înfundările frencvente sau funcţionarea neadecvată a rețelelor de canalizare se datorează lipsei totale sau parţiale a bacteriilor utile în descompunere. Bacteriile consumatoare de deşeuri se găsesc în mod natural şi în canalele ţării noastre, dar concentraţia lor este insufiecientă la o descompunere adecvată a deşeurilor, datorită mai ales după utilizarea unor cantităţi mari de substanţe chimice pentru curăţare. Din acest motiv, aceste se depun pe peretile ţevilor de canalizare, cauzând înfundarea.

În urma tratamentului cu SUNNYGLOBE PILL grăsimile depuse pe pereţile ţevilor se descompun în apă, bioxid de carbon, azot, gaze de oxigen, şi îngrăşăminte uşor accesibile, inofensive asupra mediului înconjurător.
Grăsimile biologice devin lichide în urma tratamenului cu SUNNYGLOBE PILL, iar țevile de canalizare se vor curăţa şi pot fi utilizaţi ca şi când au fost noi.
Utilizarea tabletelor SUNNYGLOBE PILL va ajuta locuitorii în rezolvarea problelemor cu infundări.

Beneficiile produsului:

 • NU PREZINTĂ CARACTER ACID SAU BAZIC!
 • Conţine doar substante 100% naturale, ecologice.
 • Nu dăunează structura solului.
 • Elimină mirosurile neplăcute.
 • Nu sunt microorganisme modificate genetic.
 • Previne înfundarea sistemului de canalizare şi afectarea gropilor de canalizare, de grăsimi.
 • Asigură funcţionarea perfectă a sistemului de canalizare.
 • Tratează sistemele septice și de canalizare, reducând la minim frecvenţa curăţării, economisind asfel sume importante de bani.

Unde și pentru cine recomandăm?

Se recomandă utilizarea pastilei SUNNYGLOBE PILL în blocuri, case cu grădină şi de vacanță, în uzine, bucătării mici și mari, crescătorii de animale, şcoli, campinguri, hoteluri, spitale şi pentru toţi, în vederea prevenirii înfundării.


Mod de utilizare:

 • Dacă nu aţi observat încă  semnele unor înfundări, apa circulă în mod normal în tevi şi cu o viteză adecvată, atunci o tabletă pe zi este suficientă ca şi tratament. Tableta se introduce în canalizare dimineaţa.
 • În caz în care se observă deja semnele unor înfundări, recomandăm utilizarea a 2-3 tablete pe zi. Să dizolvaţi comprimatele în 200ml de apă şi introduceţi solutia în canal, seara. O cură de tratament durează 2-3 săptămâni.
 • În cazul tratamentelor de întreţinere utilizaţi câte o tabletă pe zi.
 • Pentru uz industrial cantitatea de SUNNYGLOBE PILL se dublează, şi se foloseşte de două ori pe zi. În timpul tratamentului poate fi necesară o pumpare mai frecventă datorită grăsimilor dezlipite de pe pereţile ţevilor.

Efect optim poate fi garantată numai în cazul utilizării continue a produsului şi cu dozare adecvată.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

SUNNYGLOBE COMPOST - bioenzime pentru compostarea și descompunerea deșeurilor organice

 

Cutia conţine 12 plicuri , fiecare plic cu un număr 24 milioane de bacterii liofolizate, care descompun în mod ecologic deşeurile. Descompunerea expresivă este ajutată de enzime. (compostare, descompunere). Cu această metodă unică, ecologică, conţinutul de substanţe organice al solului nu se deteriorează, ci se transformă într-un compost cu conţinut ridicat de humus, care se asortează cu structura solului.

Beneficiile produsului:

 • NU PREZINTĂ CARACTER ACID SAU BAZIC!
 • Conţine doar substante 100% naturale, ecologice.
 • Nu dăunează structura solului.
 • Reglează pH-ul solului.
 • Nu sunt microorganisme modificate genetic.
 • În urma compostării nu se produc mirosuri neplăcute.
 • Asigură substanţele hrănitoare necesare la regenararea solului, fiind asfel o metodă economică.

Unde și pentru cine recomandăm?

Poate fi utilizat atât în cazul rezidurilor din plante uscate, cât şi în cazul crengilor sau al îngrăşămintelor naturale destinate compostării. Praful de bioenzimă SUNNYGLOBE COMPOST, se utilizează la temperaturi de peste + 100C, dar cu două săptămâni după înocularea biologică reprezintă o rezistenţă faţă de temperaturi negative.

Mod de utilizare pentru a obține:

 • Compost verde: Deşeurile de grădină se adună în grămezi de circa 1m3, si cele două cutii de bioenzimă SUNNYGLOBE COMPOST se împrăştie pe o suprafată cât mai mare. Durata de maturare la temperaturi de 20 oC este de 12 -14 săptămâni în cazul compostului de calitate 5.
 • Compost combinat: (crengi, coji, lemne, iarbă):  Deşeurile se adun în  grămezi de circa 1m3, şi trei cutii de bioenzimă SUNNYGLOBE COMPOST se împrăştie pe o suprafaţă cât mai mare. Durata de maturare la temperaturi de 20 oC este de 14-16 săptămâni.
 • Compost cu descompunere mai lenta, cu conţinut ridicat de celuloză (paie, rumeguş, coji, lemne):  deşeurile se adună în grămezi, la care adăugăm îngrăşăminte naturale sau chimice şi var nestins. La 1m3 de materiale de compostat se adaugă 0.1 kg îngrăşăminte, 0.1 kg var şi trei cutii de SUNNYGLOBE COMPOST. Praful de bioenzimă se împrăştie pe o suprafaţă cât mai mare a grămezii. Săptămânal necesită o stropire cu apă. Compostul atinge calificarea de gradul 2. în două luni, iar dupa 5-7 luni calificativul de gradul 5.

Prepararea soluției:

 • Un plic de praf se dizolvă în 2-3 litri de apă călduta, şi se lasă la un repaus de 60 de minute. Dimensiunea grămezii de compost pe perioada tratării se poate mări treptat.

IMPORTANT !! - Soluţia preparată trebuie utilizată într-un termen de 1-2 ore.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SUNNYGLOBE TERRA - pentru transformarea rapidă în humus a tuturor reziduurilor de origine organică.
 
Cutia conţine 12 plicuri , fiecare plic cu un număr 82 milioane de bacterii liofilizate, care descompun în mod ecologic deşeurile. Descompunerea expresivă este ajutată de enzime. (formare humus).
Deşeurile organice, aflate în sol (plante, insecte etc.) sunt descompuse de enzimele hiperactive, şi consumate de către bacteriile utile, formând în aşa fel humusul. Cu această metodă unică, ecologică, solul nu se deteriorează, se dezvoltă dinamic o structura viabila a solului , în timp ce frecvenţa folosirii îngrăsămintelor chimice se poate reduce sau chiar elimina..

SUNNYGLOBE TERRA  - conţine diferite microorganisme  liofolizate, consumatoare de materii organice. În cazul solului, conţinutul ridicat de substante organice se datoreaza lipsei partiale sau totale a bacteriilor utile. Aceste bacterii se găsesc în mod natural şi în solul ţării noastre, dar concentraţia lor este insufiecientă la o descompunere adecvată a deşeurilor; datorită mai ales chimicalelor folosite. Din acest motiv, din ce în ce mai des devine necesară tratarea solului cu chimicale.

Grăsimile ajunse în sol prin utilizare desă a  îngrăsăminelor reprezintă o altă problemă, fiind ca grasimile infunda porurile solului, inhiband aerisirea lui. Grăsimile se descompun foarte lent şi greu, ele devin otrăvitoare în urma proceselor de decompunere: putezire, înăbuşire etc.

În urma tratării solului cu SUNNYGLOBE TERRA, substanţele organice aflate în sol se descompun în humizi, apă, bioxid de carbon, substanţe pe bază de azot (procese de nirtificare şi denitrificare), oxigen gazos, hrane lichide pentru plante, care sunt produse identic naturale, iar pe de altă parte sunt substanţe utile. Problemele cauzate de chimicalele moderne pot fi rezolvate cu ajutorul prafului de bioenzimă SUNNYGLOBE TERRA.

Beneficiile produsului:

 • NU PREZINTĂ CARACTER ACID SAU BAZIC!
 • Nu dăunează fauna sau flora biologică. Conţine doar substante 100% naturale, ecologice. Nu sunt chimicale!!!
 • Nu sunt microorganisme modificate genetic.
 • Elimină mirosurile neplăcute!
 • Asigură o funcţionare adecvată  biologiei solului.
 • Se reduce la minim numărul utilizarea îngrăşămintelor, astfel economisind bani.

Unde și pentru cine recomandăm?

SUNNYGLOBE TERRA poate fi utilizat atât în cazul dicotiledonatelor, cât şi în cazul pomurilor, sau plantelor anuale.
Cu utilizare prafului de bioenzimă SUNNYGLOBE TERRA fertilizarea poate fi parţial sau total eliminată, dar substanţele organice care urmază să fie descompuse trebuie asigurate. Aceste substanţe pot fi în afară de îngrăşămintele naturale şi rumeguşuri, plante, deşeuri de bucătărie.
Descompunerea nu numai că este rapidă dar se realizează fără mirosuri secundare, fiindcă produsul reduce considerabil mirosurile de provenienţă biologică.

Instrucțiuni de folosire:

 • În cazul primului tratament la 100 m2 de sol se calculează două pachete, după care un pachet/100 m2. În forma de praf sau dizolvat în apă, sub formă de soluţie. Atenţie!! Nu se dizolvă complet, iar sedimentul conţine substanţe valoroase. Este recomandat să introducem soluţia în timpul unor precipitatii abundente, sau stropiri, în timpul săpatului. În cantitatilor mari de substante organice doza de SUNNYGLOBE TERRA se dublează
 • În cazul tratamentelor generale doza este de un pachet/100 m2.
 • Efect optim numai în cazul utilizărilor continue se poate aştepta, dozarea trebuie să fie regulară, fiindcă microorganismele utilizate numai cu enzimele introduse SUNNYGLOBE TERRA pot funcţiona, care doar timp de câteva săptămâni sunt capabili să descompună substanţele organice necesare hrănirii bacteriilor, după care se distrug, şi înlocuirea devine necesară.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SUNNYGLOBE POND - pentru activarea biologică și curățarea lacurilor de grădină

Cel mai frecvent motiv al conţinutului mare de substanţe organice dintr-un lac cu sistem închis este lipsa totală sau parţială a bacteriilor benefice. Bacteriile descompunătoare de deşeuri pot fi găsite în general oriunde, însă în cantităţi aşa de mici, încât nu sunt capabile să descompună substanţele organice dintr-un lac de grădină sau unul mai mare cu sistem închis.
Acest lucru este caracteristic mai ales lacurilor artificiale, nealimentate de izvoare sau pârâuri. Deseori hrănirea exagerată cauzează şi ea probleme, deoarece grăsimile din hrană se descompun greu, iar în timpul proceselor de descompunere devin toxice. Rezultatul: putrezire, fermentaţie.

SUNNYGLOBE POND: Cu această metodă unică, ecologică, lacul nu se deteriorează, se dezvoltă dinamic flora şi fauna, în timp ce frecvenţa schimbării apei se poate reduce sau chiar elimina.

Beneficiile produsului:

 • NU PREZINTĂ CARACTER ACID SAU BAZIC!
 • Nu dăunează fauna sau flora biologică. Conţine doar substante 100% naturale, ecologice. Nu sunt chimicale!!
 • Nu sunt microorganisme modificate genetic.
 • Elimină mirosurile neplăcute!
 • Se reduce la minim numărul schimbărilor de apă, asfel economisind bani.

Unde poate fi utilizat?

Poate fi utilizat atât in cazul lacurilor cu apă sărată cât şi în cazul lacurilor de apă dulce.  Cu utilizarea prafului de bioenzimă SUNNYGLOBE POND schimbarea apei poate fi parţial sau total eliminată, dar mişcarea apei trebuie asigurată în continuare, care se poate rezolva cu ajutorul filtrelor de apă, aerisire sau pompe de apă. Descompunerea nu numai ca este rapidă dar se realizează fără mirosuri secundare, fiindcă bioenzimele reduc considerabil mirosurile de provenienţă biologică.

Instrucțiuni de folosire:

 • În cazul primului tratament la 1000 de litri de apă se calculează două pachete, după aceea un pachet/1000l, lunar. În forma de praf sau dizolvat în apă, sub forma de soluţie se poate introduce în apa lacului. Este util să introducem soluţia în timpul de odihnă al peştilor.
 • În cazul lacurilor încarcate sau cu pesti mari doza de SUNNYGLOBE POND se dublează. Doza marită, chiar la cantitati de zece ori mari mari este inofensivă asupra organismelor vii.
 • În cazul tratamentelor lunare generale, dozajul este un pachet /1000l.

Efect optim numai în cazul utilizărilor continue se poate aştepta, dozarea trebuie să fie regulară, fiind că microorganismele utilizate numai cu enzimele SUNNYGLOBE POND pot funcţiona, care doar timp de câteva săptămâni sunt capabili să descompună substanţele organice necesare hrănirii bacteriilor, după care se distrug, şi înlocuirea devine necesară.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

SUNNYGLOBE CRYSTALL - pentru activarea biologică și întreținerea acvariilor de apă dulce.        

Concentrat biologic. Milioane de organisme – bacterii denitrificatoare suplimentate de enzime – care în cursul dezvoltării lor consumă substanțele toxice din acvariu prind viaţă prin intermediul descompunerii resturilor de mâncare, porţiuni moarte din plante, excremente de peşti, etc. Bacteriile reduc în primul rând mirosurile nocive, amoniacul şi nitraţii şi descompun resturile organice acumulate, reducând astfel problemele legate de scăderea sulfidului de hidrogen, epuizarea oxigenului şi crearea patogenilor pentru peşti. Organismele vii îşi activează filtrul în noul rezervor, prelungind şi crescând corecta sa funcţionare. Procesul de filtrare biologică influentează creşterea redusă a algelor, prelungind intervalele dintre schimbarea apei din acvariu.   

Beneficiile produsului:

 • Stabilizează valorile pH-ului şi reţine elementele metalice.
 • Are efect pozitiv asupra stabilităţii şi echilibrului biologic din acvariu.
 • Contribuie la crearea şi menţinerea mediului natural din acvariu.
 • Contribuie la reproducţia peştilor şi a unei dezvoltări bune a icrelor.
 • Previne formarea mirosurilor neplăcute.
 • Prelungește intervalele dintre schimbarea apei din acvariu.

Utilizare:

 • Sunnyglobe Crystall Standard: un compriment (0,7gr.) la 25 litri de apă săptămânal
 • Sunnyglobe Crystall Extra:  un compriment (1gr.) la 100 litri de apă săptămânal