Producatori
 
Newsletter
Email

Abonare Stop
 
Yahoo! Live Chat

 
Cos de cumparaturi
Niciun Produs in Cos
 
EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului
 

Cum cumpar?

 

Cum cumpar?

Pasul 1 - Alege produsul dorit.
Alege produsul/produsele de care ai nevoie, dand clic pe butonul 'Cumpar'.

Pasul 2 - Inregistreaza-te/Autentifica-te si trimite comanda.
Pentru a putea finaliza comanda, este necesar sa ai un cont creat in magazinul online Sunnyglobe. Dupa inregistrare/autentificare, ai posibilitatea de a pastra produsele puse deja in cos, sau le poti elimina pentru a alege alte produse. In cazul schimbarii produselor din comanda, pentru a vizualiza suma totala de plata, apasa link-ul 'Actualizeaza'.

Pasul 3 - Alege cumparatorul.
Poti comanda produsele dorite ca persoana fizica sau ca persoana juridica. In caz ca doresti sa comanzi ca persoana juridica nu uita sa-ti crezi profil de persoana juridica in contul tau.

Pasul 4 - Alege adresa de livrare
Alege la ce adresa doresti ca produsele comandate sa fie livrate.

Pasul 5 - Modalitatea de plata

  • Plata la livrare:  La plata la rivrare se recurge atunci cand pentru livrarile prin curierat clientii doresc sa plateasca numerar. Plata efectiva a comenzii se face, in urma receptiei, catre curierul (persoana) de la firma de curier care livreaza coletul.
  • Ordin de plata:  Plata prin OP se face in baza facturii proforme emise de Sc SunnyGlobe Srl. Plata prin OP se face in avans iar livrarea produselor se face dupa confirmarea intrarii banilor in cont.
  • Transfer bancar:  Plateste contravaloarea programului (in functie de modalitatea de livrare aleasa) prin transfer bancar (Internet Banking) in contul pe care il vei primi prin e-mail.    

Comanda telefonica:  Pentru a comanda telefonic este de ajuns sa contactati Departamentul Vanzari la numarul de telefon: 0266 219.988 sau 0745 706.999

Colegii nostri va vor acorda tot sprijinul necesar alegerii produselor si va vor oferi toate informatiile necesare finalizarii comenzii. Nu exista o valoare minima pentru comanda.

Magazinul online functioneaza in regim non-stop, plasarea comenzilor online nefiind sub nici o forma conditionata. Operarea comenzilor se face in intervalul de lucru al operatorilor nostri, respectiv de luni pana vineri intre orele 08:00 - 17:00 in ordinea sosirii comenzilor si in limita stocului disponibil.

Procesarea comenzilor se va face in ordinea inregistrarii lor in sistem, intervalul maxim de timp necesar procesarii unei comenzi fiind intre 24 - 48 ore. Dupa procesarea comenzii vei fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru a stabili detaliile de livrare.

 

Comenzile primite vineri dupa ora 16:00, sambata sau duminica vor fi operate doar luni incepand cu ora 08:00, in ordinea sosirii acestora.

Livrarea produselor se face in functie de stocul produselor in momentul plasarii comenzii, iar termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare. 

Anularea comenzilor online se face numai prin e-mail trimis pe adresa office@sunnyglobe.ro in maxim 24 de ore de la plasarea comenzii.

Contacteaza echipa SunnyGlobe.
Pentru sugestii, sesizari sau reclamatii, scrie-ne pe adresa
office@sunnyglobe.ro